Style Inspiration – Sara Donaldson, blogger cu stil minimalist

Sara si-a lansat blogul in anul 2008 si e considerata o experta in social media si blogging. Principiul dupa care ea se ghideaza cand vine vorba despre moda, beauty si lifestyle este „Less is more”.

Aceasta e recunoscuta pentru stilul ei minimalist si effortlessly chic. Harper and Harley e o adevarata sursa de inspiratie pentru cele ce isi doresc sa isi construiasca o garderoba cu piese vestimentare ce nu se demodeaza in timp. Sara stie sa creeze tinute inspirationale, ramanand intr-o coloristica neutra (preponderent alb, gri si negru).

Sara Donaldson, blogger la Harper and Harley, e una dintre cele mai titrate bloggerite

din Australia.

Am „descoperit-o” pe Sara acum 1 an si jumatate cand urmaream serialul australian Fashion Bloggers. Daca esti pasionata de blogging iti recomand sa urmaresti serialul ce ne dezvaluie cate ceva din culisele vietii profesionale ale unor bloggerite de fashion din Australia.

Sara a colaborat cu branduri ca Estée Lauder, Jaguar,  Dyson, L’Oréal, YSL Beauté, Uniqlo, Gucci si Nike. Ea intelege importanta implicarii si a continutului in mediul online, cu capacitate dovedita de a converti urmaritori pe retelele de socializare.

In 2016 si-a lansat si propriul ei magazin online – THE UNDONE – destinat adeptelor stilului minimalist. Stilul minimalist in moda presupune croieli simple, cut-uri geometrice, imbinarea armonioasa a stilului masculin cu detaliile feminine si revenirea la culori neutre. O caracteristica esentiala a stilului minimalist e calitatea materialelor si a finisajelor. Tinuta minimalista trebuie insotita de o coafura si un machiaj simple si perfect realizate.

Sursa foto: theundone.com

Iti las mai multe poze de pe #Pinterest cu tinute minimaliste de-ale Sarei. Sunt curioasa sa aflu cum ti se pare stilul ei si daca simti ca te inspira. Nu ezita sa imi lasi un comentariu in sectiunea comentarii de pe blog sau sa imi trimiti un e-mail pe adresa georgiana.medrea@consilierdestil.com.

 

 


Recommended Posts

Leave a Comment