D e s p r e  m i n e

„Eleganta nu inseamna sa te faci remarcat cu orice chip, ci sa fixezi amprenta personalitatii tale in memoria celorlalti.”

(Giorgio Armani)

.....................................................................................................................................................

Cine sunt ?

Ma numesc Georgiana Medrea, am 33 ani si sunt din Timisoara. Imi plac hainele de cand ma stiu, ma relaxez plimbandu-ma prin magazine, studiind noile colectii si gandindu-ma in cel fel de tinute le-as integra. Ma umplu de energie petrecand ore in sir in fata dulapului cu haine si creand tinute cu hainele din garderoba. Uit de mine si pierd notiunea timpului cand stau pe bloguri de fashion, pe Pinterest sau cand rasfoiesc reviste de moda, admirand tinute.

In urma cu 3 ani, aflata intr-un moment de impas profesional, am inceput sa imi pun intrebari legate de vocatia mea. Stiam ce imi place sa fac, la ce sunt buna si pentru ce fel de sfaturi vin cei din jur la mine. Un singur lucru nu stiam pe atunci, si anume: cum sa fac din pasiunea mea o meserie.

Ulterior, am aflat ca meseria de consilier de stil incepe sa prinda contur in Romania, m-am inscris la cursurile de consultanti de imagine ale Style Coaching Institute si mi-am facut un blog de fashion.

......................................................................................................................................................

Cu ce ma ocup ?

Sunt consilier de stil personal si personal shopper, absolventa a cursurilor de consultanti de imagine ale Style Coaching Institute din UK, am colaborat cu retaileri mass market pe partea de visual merchandising si sunt fashion blogger.

Initial, totul a pornit din pasiune pentru haine si stil. Ulterior, la acestea s-a adaugat dorinta de a aduce un plus de valoare in vietile celor din jur prin aceasta pasiune. Astfel s-a conturat conceptul de Ateliere de stil personal si Consiliere 1 la 1.

Prin intermediul sedintelor individuale și ca urma a atelierelor imi doresc sa te ajut sa iti schimbi intr-o maniera pozitiva perceptia asupra propriului stil, incurajandu-te sa pasesti afara din zona de confort.

.....................................................................................................................................................

Cu ce te pot ajuta ?

In cadrul Atelierelor de stil personal si prin intermediul sedintelor de Consiliere 1 la 1 te indrum catre cunoasterea propriilor tale atuurile fizice, te ghidez spre intelegerea modului in care te poti folosi de croieli, materiale, accesorii si culori pentru a-ti potenta frumusetea fizica si te ajut sa iti creezi propria ta personalitate stilistica.

Ca urmare, sedintele de personal shopping se vor transforma in experiente placute, cu investitii minime si rezultate maxime.

Scopul meu este sa te sustin in construirea unei garderobe echilibrate, cu haine ce iti avantajeaza silueta si iti pun in evidenta personalitatea, in asa fel incat sa te simti increzatoare de fiecare data cand iesi din casa.

Rolul meu este sa te ajut sa depasesti momentele in care te simti lipsita de inspiratie in alegerea tinutelor potrivite.