10 culori in tendinte in primavara-vara 2018

Ca raspuns la nevoia consumatorilor de fashion de a purta culori, designerii au inclus mai multa culoare in colectiile de primavara-vara 2018. Paleta propusa de Pantone pentru sezonul cald cuprinde 12 culori principale: Meadowlark, Cherry Tomato, Little Boy Blue, Chili Oil, Pink Lavender, Blooming Dahlia, Arcadia, Ultra Violet, Emperador, Almost Mauve, Spring Crocus, Lime Punch si 4 culori clasice: Sailor Blue, Harbor Mist, Warm Sand, Coconut Milk.

Pe 10 dintre acestea le gasiti mai jos.

1. Pink Lavender

O nuanta romantica de roz-violet ce a aparut in multe dintre colectiile de pe catwalk. O culoare perfecta pentru sezonul florilor, ce emana delicatete si feminitate.

2. Blooming Dahlia

O nuanta de piersica, subtila si calda, ce se muleaza pe o personalitate copilaroasa, adolescentina. O culoare mai mult decat potrivita pentru rochiile vaporoase de vara.

3. Arcadia

O nuanta de verde-turcoaz ce te duce cu gandul la o escapada in Caraibe. O culoare rece, dar si dinamica, potrivita femeilor moderne.

4. Ultra Violet

Declarata culoarea anului 2018, Ultra Violet e o nuanta de violet ce transmite putere si creativitate. Se potriveste celor ce isi doresc sa atraga atentia.

5. Lime Punch

Culoarea e o combinatie de verde vibrant cu galben. Galbenul din componenta ii confera mai multa intensitate. O nuanta luminoasa de galben, ce iti ia ochii.

6. Cherry Tomato

O nuanta de rosu-portocaliu ce transmite caldura si energie. Aceasta culoare se potriveste femeilor curajoase, pline de viata, a caror prezenta nu poate fi ignorata.

7. Little Boy Blue

Aceasta nuanta de albastru deschis te duce cu gandul la cerul senin din zilele de vara. O nuanta ce transmite calm si domoleste putin coloritul viu si intens al paletei propuse pentru aceasta primavara.

8. Almost Mauve

O nuanta de alb-crem cu o usoara tenta rozalie. O culoare delicata, curata, ce se potriveste celor ce doresc sa transmita puritate.

9. Chili Oil

E o nuanta intensa, seducatoare de rosu-maroniu. Este alegerea perfecta pentru cele ce prefera nuantele pamantii de rosu. Se potriveste celor cu o tonalitate calda si merge combinata cu nuante neutre.

10. Emperador

O nuanta de maro-ciocolatiu irezistibilia. Arata senzational combinata cu o nuanta mai deschisa de roz sau galben.

Care dintre culorile propuse pentru aceasta primavara e preferata ta?

Sursa foto: pinterest.com
Recommended Posts

Leave a Comment