10 ani de blog intr-o locatie de vis

Pe Paula am cunoscut-o in urma cu 1 an si jumatate la una dintre primele editii (sau poate chiar prima editie) Fashionholic, ce s-a tinuta la Riviere Ballroom. Nu am interactionat foarte mult cu ea, insa am remarcat felul in care se imbraca. Da, stiu, poate suna superficial, dar eu asta remarc prima data la cei din jur. Chiar i-am facut un compliment, pe care l-a acceptat cu greu, subliniindu-mi ca ea e cu literatura, nu cu moda.

M-a facut curioasa, asa ca i-am cautat blogul si, intr-adevar, SCRIA. Spun asta pentru ca sunt foarte multe bloguri in ziua de astazi, insa putine dintre ele se remarca prin continut si rezista in timp. In urma cu 2 saptamani, blogul Paulei – dunia.ro – a implinit 10 ani. Locatia aleasa pentru a sarbatori cei 10 ani de activitate e una de vis – Apiarium (Casa cu Iedera), iar eu m-am simtit ca intr-o poveste.

Si cum eu sunt cu moda, nu cu vorbele, va las sa vedeti pozele de la eveniment. Acestea exprima atmosfera din seara respectiva mult mai bine decat as putea-o face eu prin cuvinte.

P.S. Paula e „si cu moda”, fiind cea care a infiintat Tricoul Inteligent Dunia – o imbinare frumoasa intre moda si literatura.

***

Foto: Ervin Boer, Zenobia Lazarovici

Prelucrare: Ervin Boer, Anita Bejenaru

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment